Speciális krémesítő-pürésítő-habosító (pakotizáló) berendezés.
A készülék saját (és opcionálisan rendelhető)edényeiben előre lefagyasztott készítmények (fagylalt, öntet, szósz, krém, zöldség, gyümölcs, stb.) speciális eljárással történő közvetlen a tálalást megelőző, krémszerűvé tételére, habosítására és adagolására alkalmas.
A FRIXAIR felgyorsítja az előételek, előételek, főételek és desszertek elkészítését.
Ideális mousse, szorbet, fagylalt, szószok és levesek, koktélok és hors d'oeuvres készítéséhez.
- Termelés óránként: 6 kg. (13 adag) - 1-2 percenként 180 g
- Túlnyomás: 2 bar
- Fordulatszám: 2000/perc
- Edények űrtartalma: 0,3 liter.
- Ciklusidő: 1-2 perc
Tartozékok:
- 5 db edény
- 2 db rozsdamentes acél edény tartó
- 2 db rozsdamentes acél kés
- 1 db kés tejszínes krémeknek
- 2 db tömítés